I love you, and it's killing me.

Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten.

image description

fuling, eh nu sticker jag. puss
Publicerat: 2011-10-31 @ 14:42:29


happy halloween?

eller? hm, jag vet inte. När är det halloween? Är det i dag? öh...
Anyway.... hej på eeer. Emma skulle va barnvakt så träffar henne om cirka en halvtimme istället. Vi bestämde också att vi inte orkar åka in till stan så Ekholmen hamnar vi nog i istället. Som vanligt då alltså tänker ni nu, och ja så är det nog. höhö. Sofie är äntligen hemma också så när emma stuckit tar jag mig en rejäl och efterlängtad träff med henne, blir väl gungorna och myssnack som vanligt,  fasen så bra det här lovet har börjat ! Vi hörs senare guys.

image description

haha jag&tilda, vadå vi är väl söta?
Publicerat: 2011-10-31 @ 13:47:45


dagens låtis

Publicerat: 2011-10-31 @ 13:35:01


FÖR VI ÄR SVERIGES COOLASTE BRUDAR, KOLLA KILLAR ÄR VAD VI GILLAR

häftig rubrik, visst?
Iallafall godmorgon kära läsare! Sanja stack nyss hem, har haft en mysig helg med bästisN. Igår stack vi till ekholmen för att möta Ludde och Jimmy igen, vi fyra hamnade till slut hos mig, knäppte på en film och bara tog det lugnt. Efter ett tag kom marcus så kvällen spenderades alltså med dom. När dom stuckit så tog det inte lång tid innan jag och sanja somnade, så trötta var vi. Sov faktist en timme igår när sanja var hemma också. Helt död efter intensiva dagar med otroligt lite sömn. Imorse så vaknade vi vid nio av att byggarbetarna höll på att byta vårat tak. Hyfsat irriterande må jag säga. Hm...... duschade nyss och vid tolv ska jag träffa världens finaste vän. Min lilla emma. Vi sticker nog in till stan ett tag var det tänkt, sen får vi se vad som händer. Vi hittar nog på något, om nån vill ses så får ni la smsa. Nu måste jag faktist skynda mig att klä på mig och så, kärlek





Publicerat: 2011-10-31 @ 11:30:06


shame on me.

förlåt att jag inte bloggat något sen igår morse men har varit rätt upptagen, myste med emma hela dagen igår och sedan när hon stack så gick jag och sanja till ekholmen och hyrde film och så, träffade philip och martin och dem hängde med oss hem, vi kolla film med min lillasyster, barbie. världsbra! Haha dom stack runt elva tror jag och då knäppte jag och sanja på en ny film, blev skittrötta. Jag försökte sova men sanja det mongot va rädd osv. Våldtog mig och satt och sjöng, för jävla jobbig alltså. När klockan närmat sig 1 och vi precis somnat så ringde Jimmy och Ludde och sa att dom var påväg till mig. Med andra ord så blev det inte mycket sömn inatt. Dom stack vid fem imorse typ, och då somnade jag och sanja på direkten och vaknade sedan vid nio. Bestämde oss för en promenix sådär på morgonkvisten och sen duschade vi och fixade oss, hamnade sedan framför datorn. Har suttit i typ en och en halvtimme nu och lyssnat på massssseerr gamla låtar. nostalgi ♥

Rörigt och jobbigt inlägg men vet inte vad jag skriver, nu ska vi bege oss mot ekholmen för att käka lunch och sedan får vi se vad som händer, har ingenting alls planerat under resten av dagen och kvällen, dock sover sanja här inatt igen. haha cred till er som orkade läsa förresten. bye guys.



aw cute.

Publicerat: 2011-10-30 @ 14:17:56


haha elin kommer du ihåg?

BÄÄSTAAA. så 2008 - 2009, right? haha.



Publicerat: 2011-10-30 @ 13:58:53


nomanoma nej, nomanomanomanej

(Det fick bli en fin rubrik från isabellis arkiv dårååå, dock var det  jag som skrev den :pPpPppPPPP_POPPPPP)
fattar att ni kanske udrar vem som skriver????? oj oj oj oj spännande. kommer bli en demon eller så, en bloggande typ. Eller va? fattar inte riktigt vad jag själv menar. det jag ville säga är att isabelle är för lat för att blogga så det fick bli så att spöket laban bloggar. nu ska jag tvinga isabellis att sätta på blond och blondare, us two liksom. tror ni har fattat vem jag är :ppPppPpPpPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP okej nu ska jag samla ihop denna text lite, blev lite överdrivet.

hejdå
Publicerat: 2011-10-30 @ 11:39:58


nomanoma nej, nomanomanomanej

(Det fick bli en fin rubrik från isabellis arkiv dårååå, dock var det  jag som skrev den :pPpPppPPPP_POPPPPP)
fattar att ni kanske udrar vem som skriver????? oj oj oj oj spännande. kommer bli en demon eller så, en bloggande typ. Eller va? fattar inte riktigt vad jag själv menar. det jag ville säga är att isabelle är för lat för att blogga så det fick bli så att spöket laban bloggar. nu ska jag tvinga isabellis att sätta på blond och blondare, us two liksom. tror ni har fattat vem jag är :ppPppPpPpPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP okej nu ska jag samla ihop denna text lite, blev lite överdrivet.

hejdå
Publicerat: 2011-10-30 @ 11:39:54


When you cry, baby i'll try to put a smile on your face.

godmorgon på er. Jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Shit vilken sjuk kväll det var igår alltså. Verkligen det galnaste jag varit med om, otroligt värt det där tio timmarna i kö iallafall. Orkar inte berätta så himla mycket, men jag är världens lyckligaste för jag fick autograf av Ashley greene och Robert Pattinson. Känns heeelt amazing. Är så himla himla glad. Fick dock offra min röst och och min stolthet eftersom att vi på slutet hängde på alla människor framför oss ryggar, för att kunna få autograf. Mina ben och fötter är också helt körda, och resten av kroppen är nästan död. Och herregud nu har jag bråttom, ska till linköping nu. bilder och allt från igår kommer ikväll, sanja sover även hos mig för mamma ska bort och vi har hela huset för oss själva. GRYMT BRA. hejdå !
tröött tjej
Publicerat: 2011-10-29 @ 10:11:52


DAGENS LÅT

tidsinställt ! Elin tipsa mig om den här, passa mitt humör perfekt.

Publicerat: 2011-10-28 @ 13:16:00


Ä l s k a.

Publicerat: 2011-10-27 @ 22:24:40


HAHAHAHAHA

sitter och kollar igenom massa bilder sen jag var liten. FYFAN VA FUUUUL.
image description
image description
image description
image description
image description
HAHAHAH, skitsnygg.
Publicerat: 2011-10-27 @ 21:36:17


Right.. haha.

Kommer inte blogga något alls imorgon faktist, ska upp vid sju typ och åker direkt hem till Vilja då, slappar ett tag. alternativt sover, och sedan vid nio åker vi till Hovet och möter Felicia och hennes kompis. Ska alltså stå i kö tills klockan sex. Låter kul va? Vi ska dock bli as tjocka med massa godis och donken mat, hehe. Vid sex börjar iallafall hela saken och direkt när det är slut så åker jag med sanja och hennes papppa till linköping, det är vid elva så är hemma rätt sent, kanske mobilbloggar eller nått, om jag orkar. Fast på lördag kommer förhoppningsvis en fet awesome bildbomb från dagen osv. Detta kommer bli världens bästa lov. Känner det på mig, nu ska jag duscha. Bye guys.



HAHA shit. kommer ni ihåg det där?  6an ♥
Publicerat: 2011-10-27 @ 20:13:55


Dagens lååååt.

Lyssnade massor på denna i somras, saknar !

Publicerat: 2011-10-27 @ 19:40:35


hello guys.

hej på eeer, inte orkat sätta på datorn förns nu men jag lever iallafall. Skolan funka, matteprovet gick rätt bra tror jag, och svenskaredovisningen gick super. Glad är jag också eftersom att jag inte ska till skolan imorgon så har höstlov nu ju ! hehe wiiiie. På tal om det förresten, har inte ens berättat vad jag ska göra! TWILIGHT FAN EVENTET ! Träffa eller iallafall se, Robert Patinson och Ashley Greene. VIP biljetter och allt. SÅ SÅ SÅÅÅ glad. Öh bloggar sen, TBBT börjar nu, kärlek



nån som kan ge mig det sovrummet? skulle verkligen inte tacka nej till det iallafall.. åh.
Publicerat: 2011-10-27 @ 19:36:59


ajdå.

fan. hade faktist tänkt plugga. la mig som sagt i sängen med boken, men sen ringde tim. snackade med hono i en och en halvtimme och nu är jag rätt körd. provet är första lektionen imorgon och jag har noll koll, ska fan plugga hela vägen till skolan och på morgonsamlingen och allt imorgon, SKA klara provet, kan dock det mesta redan, bara det med radie jag inte är säker på, så vem vet, kanske funkar ändå. nu måste jag iallafall sova, natti guys.

Publicerat: 2011-10-26 @ 22:34:53


There's not a thing i wont do. I'll give up my life for you, cause you are my dream.

alltså orkar inte. kom så långt så jag öppnade matteboken, sen började TBBT. då tog det stopp. Detta är inte bra. MEN ledig från skolan på fredag också, för det händer en amazing sak. så glad. ♥ På tal om ingenting så mår jag dåligt, mår illa och huvudvärk, hoppas verkligen att jag inte får en ny migränattack, förra gången var hemsk, kunde inte kolla normalt på en och en halv vecka. Nu tänker jag lägga mig i soffan, knapra i mig lite ipren och vänta på att Grey's anatomy ska börja, sedan bädda ner mig i sängen med matteboken, låter som en bra kväll va? Finns på mobilen, kärlek



arkivbild.

Publicerat: 2011-10-26 @ 20:26:42


Dagens låt

inte så mycket att säga mer än att jag älskar den?

Publicerat: 2011-10-26 @ 19:50:21


someday, someone is going to thank you, for letting me go.

haha orkade inte blogga när jag kom hem, men skolan var väl helt okej. Så okej att jag, tushawn och klara till och med stannade kvar i en och en halv timme efteråt för att plugga. Dock gick det sådär om jag ska va ärlig, vi fick inte någonting alls gjort, inga lärare va kvar så  vi behövde ju passa på att göra saker som man vanligtvis inte får göra, kul hade vi iallafall. Har iallafall varit barnvakt hela kvällen också, busat lite med lilltjejen, tittat på disney junior och ätit päron. så kul hade vi. Jag tog mig även tid till att spela lite piano en stund och ska ta mig fan ta tag i pluggandet nu alltså, matteprov, svenskaredovisning och någonting om kolonismen ska va klart tills imorgon, kul. Antar att vi hörs senare? BYE GUYS.

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

väldigt fint. haha.
Publicerat: 2011-10-26 @ 19:47:00


SANJA HÄÄÄÄÄR

tar mig friheten att blogga här efterom någon vägrar uppdatera????? dock ska det inte bli en vana, promise. ville bara säga att om ni kollar uppe i hörnet så står det att jag är isabelles gud, coolt va??? hon älskar mig så mycket tydligen. tycker ni ska kolla min blogg ocksååååååååååå, yoyoyo. eller gör vad fan ni vill, erat liv :ppPpPPPPPppppP
Publicerat: 2011-10-26 @ 14:00:10


morning.

sitter i skolan nu, första lektionen har vi redovisning, kommer bli fail tror jag. min grupp suger, hm. eh, bloggar när jag kommer hem, när det faktist har hänt något i mitt liv, bye guys.

Publicerat: 2011-10-26 @ 08:33:41


sanja jag hatar dig.

jävla vackra bilder du la upp va? vavava? återkommer med hämnd, jag lovar. du vet vilka VACKRA bilder jag har på dig älskling ....
___________________________________________
iallafall, godkväll på er. Duschade nyss och snackade lite med Vilja i telefonen, ska strax ringa martin och sedan lägga mig och chilla i sängen ett tag, läsa igenom svenskan tills imorgon och sedan sova tror jag. Är inte alls trött, men går man upp 05.40 varje dag så får jag väl offra mig. Bloggar inget mer ikväll, så hörs imorgon i guess. kärlek



aa fast söt
Publicerat: 2011-10-25 @ 22:19:27


yoyoyoooooooooooooooo

tänkte gästblogga lite vavavavavavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, isabelle är en cooling, men jag är coolare .synd att jag inte har några fula bildr på henne (finns det? ne) så det får bli en annan gång.
HAHAHA JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA RETAR0D
image description
image description
image description
CHECKA MIN BLOGGIS HTTP://WWW.SANJAMUSICKI.BLOGG.SE!!!!!!!!1
Publicerat: 2011-10-25 @ 20:34:59


Hey baby. I think i wanna marry you.

And baby, everything that I have is yours,
You will never go cold or hungry.
I'll be there when you're insecure,
Let you know that you're always lovely.
Boy, cause you are the only thing that I got right now.


Publicerat: 2011-10-25 @ 17:53:22


Är det vi, eller är det bara jag?

hej people. inte gjort så mycket sen sist. varit barnvakt och sedan spelat lite piano. Jag och Summer lärde oss faktist början av unfaithful idag. duktigt. Haha åh har inget att säga, mitt huvud gör ont, jag är trött och ska äta nu. Vi hörs later, kärlek



snart ett år en. happy times.
Publicerat: 2011-10-25 @ 17:49:45


dagens låt?

i don't know, den har spelats i mina hörlurar hela dagen iallafall. i love it. faktist.

Publicerat: 2011-10-25 @ 17:15:01


It's not what i didn't feel, it's what i didn't show.

hej på er ! kom hem för en timme sen, men jag orkade inte blogga, har sån jävla huvudvärk. Att plugga nu känns rätt världelöst så satte mig framför tv:n en stund, ser på criminal minds såklart. Påväg hem från skolan snackade jag ett tag med bästis i telefon, åh vad jag saknar henne. Fredag är så himla far away just nu, men då ses vi iallafall. Åker förmodligen med henne hem till linköping efter jag varit på ................. hihi. Är nog rätt glad ändå idag, även fast jag har huvudvärk. Får se hur länge det håller i sig. Har väl inte så mycket mer på hjärtat och reklamen är slut, så vi hörs senare guys !



söt
Publicerat: 2011-10-25 @ 17:09:44


Girl: Why is my name on your Facebook status every 2 minutes? Boy: Cause Facebook keeps asking me what's on my mind.

Publicerat: 2011-10-24 @ 21:51:03


Tänkte bara säga att jag älskar dig.

Jag är så himla lycklig som får ha en så fin vän som du. Även fast vi bråkar ibland, så är du allt. Världen. Sommaren 2011 - unforgettable. Denna vinter kommer bli minst lika bra, bättre. Finns verkligen ingen person som förstår mig så väl som du, du känner mig utan och innan. Och jag vet alltid vart jag har dig, världens finaste och bästaste vän, jag älskar dig.




Publicerat: 2011-10-24 @ 20:07:26


i wanna fly, i wanna drive, i wanna go, i wanna be a part of something i don't know.

Jag är glad. Ville bara säga det. Fan va grymt det här kommer bli. Hela veckan med mina bästisar, och andra fina människor. Nu på fredag blir det a dream come true. och likaså nästa. Herregud säger jag bara. Herregud.
har ingen direkt bild som beskriver mitt humör right now.
jo men vi är väl söta. tycker jag iallafall.
Publicerat: 2011-10-24 @ 19:51:25


"Blink if you want me"

hello readers. orkade inte blogga när jag kom hem, men det har iallafall inte hänt något speciellt. eller jo. men det säger jag inte till er, hihohiho glader ! Iallafall så har jag som sagt inte gjort så mycket intressant, kom hem vid fyra och har busat med syster och ätit sen dess, tänkte ta det lugnt ett tag och sedan ta tag i lite plugg. matteprov på torsdag, så vi hörs lite senare. text me if you want something. kärlek




Publicerat: 2011-10-24 @ 18:40:18


mobilisbloggis

kom till skolan för ett tag sen, en halvtimme för tidigt, oh fml. får se vart dagen tar mig och vad jag hittar på när jag slutar, hem och sova lockar faktist mer än något annat men det kanske bara är tillfälligt, vi får se, bye guys.

Publicerat: 2011-10-24 @ 08:18:35


godnatt!

nu ska jag sova. facebook webbade med aya nyss också. skapligt trött efter denna helg, och nästa blir det ännu tuffare, och framför allt, ännu bättre. fan så mitt liv är bra nu, det har har varit världens bästa kväll. och dag för den delen också egentligen. just nu mår jag bra. riktigt riktigt bra. och så ska det förbli. skola imorgon, det funkar eftersom att jag har världens finaste människor att umgås med samtidigt. godnatt alla fina. vi hörs imorgon.
Publicerat: 2011-10-23 @ 22:19:40


BILDBOOMB 1

vissa bilder snyggare än andra men skitsamma. haha

har bestämt att jag tar några bilder i taget, när jag känner för det. det är så sjukt
många bilder.
Publicerat: 2011-10-23 @ 22:10:45


make me your radio, turn me up when you feel low.

JAG ÄR SÅ JÄÄÄKLA TAGGAD JUST NU ! sitter och planerar höstlovet med sanja OCH FYFAN VA GRYMT DET KOMMER BLI. DAAAAAMN !!!! vet inte vart jag ska ta vägen !!!

FETT FULA MEN VEM FAN BRYR SIG DÅÅÅ?
Publicerat: 2011-10-23 @ 21:20:09


För snygg för sitt eget bästa.

Publicerat: 2011-10-23 @ 18:01:16


Should i smile cause you're my friend? Or should i cry, cause that's all you'll ever be?

hello guys ! förlåt att jag inte bloggade när jag kom hem men var så trött så jag kunde dö, somnade nästan på tågstationen osv, nu känns det bättre dock sitter och äter skittles och ska strax ta tag i städningen faktist. Behövs efter helgen kan jag säga. Det kommer ett par feta bildbomber sen också, när jag orkar. Men ae, inget mer att säga, hörs laaterrooo.
ja jag bjuder faktist på den. puss
Publicerat: 2011-10-23 @ 18:00:20


Nu är jag allt bra glad ändå.

Publicerat: 2011-10-23 @ 17:56:33


gästblogg av lilla mig :)( elin)

Jag har vart hos isabelle hela helgen, Det har vart en kanon helg, vi har hunnit med så himla mycket , isabelle gick och gjorde någonting då passade jag på att blogga på hennes blogg. ni kan ju även kika in i min om ni vill. men den är verkligen slapp. har inte bloggat något under helgen. isabelle kommer idag lägga in en feeet bildbomb :) Jag har verkligen saknat min lilla stumpa. jag älskar dig isabelle du är det bästa som finns
från din lilla elin !
www.elinmariaaaa.blogg.se
Publicerat: 2011-10-23 @ 13:44:58


I'm not telling you it's going to be easy, i'm telling you it's going to be worth it.

hej på er, har haft en redigt chill morgon. kollat på disney channel och ätit bulle. Nu har vi fixat oss och så fort sofia kommer hem så ska skjussa pappa ner oss till söder och sen vidare till tågstationen. Nu kom jag nyss på att jag har total glömt bort mina andra kategorier, hm. Kanske ska börja blogga i dom också då. Typ dagens låt osv. yeah.. om jag orkar. Tål att tänkas på. Vi hörs senare iallafall, har inga läxor förns på torsdag så tänker göra mig fri från plugg idag, alltså mer till över till bloggen, hur bra? SÅ bra. kärlek



min skatt !
Publicerat: 2011-10-23 @ 13:04:33


godnaatt !

hej på er ! har haft en grymt rolig kväll med pappa och elin, och nu är jag så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen. vi ska lägga oss och kolla på Eva&Adam men jag kommer förmodligen somna på två sekunder, så kan det va ! Imorgon ska vi ner till söder och kika lite innan jag lämnar elin på tåget, sedan blir det förmodligen hem och plugga osv. chill helt enkelt ! Aja, tänkte egentligen bara säga godnatt, så vi hörs imorgon !
haha yeah..
Publicerat: 2011-10-23 @ 01:02:36


If the sun refused to shine, i would still be loving you. When the mountains crumble to the sea there would still be you and me.

hello guys. nu är jag så himla lycklig, fick med mig min älskade jacka hem idag, och den sitter helt perfekt. ÅH HAPPY DAAAY. köpte även tre par fuzzy socks också, supermysigaaaaa! hihi, nu ska jag och elin baka snickerskakor och sedan spela spel med familjen typ, efter det filmmys. känner på mig att detta blir en härlig kväll, vi hörs när vi hörs, antagligen ikväll? finns annars på mobilen såklart, kärlek

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

kassa mobilbilder, men spela roll JAG ÄR GLAAAAD.
Publicerat: 2011-10-22 @ 18:14:23


elinpelin

morning readers ! vaknade vid halv tio och sedan dess har vi bara chillat, barnvakt ett tag också. Vi ska strax ner på stan och kika lite, min kära efterlängtade jacka ska inhandlas och sedan får vi se vad vi hittar på, ikväll ska vi baka och kolla på massa filmer som vi älskade när vi var små, som Eva&Adam till exempel, haha älska. Får se hur det blir med bloggningen, halvkass tror jag. Som vanligt så lär ni märka det. men nu ska vi dra, kärlek



it's fake (:
Publicerat: 2011-10-22 @ 13:17:11


jag tror jag är kär.

Publicerat: 2011-10-22 @ 11:00:54


hello guys !

har egentligen inte alls tid att blogga men gör det gör er skull ! ska snart åka ner till centralstationen och möta elin, har varit hemma i cirka sex minuter nu, och jag stressade enbart för att jag skulle hinna blogga, snällt va? hehe vi ska iallafall åka och köpa lite mys tills ikväll och sen får vi se vad som händer, blir nog att ladda ner ett gäng filmer och chilla, vi är rätt sugna på att baka något också. Vet inte hur det blir med bloggningen i helgen, inte alltför illa iallafall? Oh shit nu har jag bråttom, kärlek


Publicerat: 2011-10-21 @ 15:50:46


is what you're living for worth dying for?

Publicerat: 2011-10-20 @ 20:00:45


the best thing to hold onto in life, is each other.

haha som sagt, det kan ändras.. kom nyss hem iallafall, blev ett par vantar bara, hittade ingen snygg vinterjacka jag vill ha, kan va för att jag redan bestämt mig för hollister jackan, och eftersom att elin kommer i helgen ( på riktigt denna gång ) så ska vi ut  och kolla lite på stan såklart, och då hade jag tänkt få med mig den hem, + att jag bestämt mig för att köpa fuzzy socks och en skitmysig stickad tröja som jag såg idag, oh happy days. Nu så ska jag ner och käka lite och sedan dö framför tv:n eller datorn i guess, fredag imorgon and i love it. bloggar senare guys !
Publicerat: 2011-10-20 @ 18:59:57


godmorgon !

hej på er ! som ni märkte så blev det ingen bloggning alls igår, inte heller blev det någon vinterjacka, det slutade med att jag och summer strosade omkring på söder i en timme istället innan jag åkte hem och dog i soffan. Men jag ska försöka hitta nån bra jacka idag, det här funkar ju inte alls, det börjar bli förjävla kallt på morgonen och en tjocktröja räcker inte längre, damn it. Iallafall, jag tror att bloggningen nog blir rätt okej idag, men det kan ju ändras. Ni lär märka, och nu har jag bråttom så bye guys



arkivbild. jag är rätt cool
Publicerat: 2011-10-20 @ 07:06:50


text a girl "hey beautiful" and trust me you could make her whole day.

gud vad jag vill förändra mig. både som person&utseénde. så himla trött på mig själv nu alltså. men frågan är bara hur och på vilket sätt, och exakt vad det är jag vill förändra, tål att tänkas på.
_________________________________________________________________________________________________

weird thoughts.
image description
old times
Publicerat: 2011-10-18 @ 20:19:40


the best feeling is when you look at him, and he is already staring.

hello guys, ingen bloggning idag heller men jag har inte orkat osv. varit hemma hela dagen med feber och grejer, och sen igårkväll vet jag inte vad som hände, kunde inte prata typ och börja gråta såfort min pappa sa något, öh wtf liksom. haha men ska i varje fall till skolan imorgon och sedan måste jag försöka köpa en bra vinterjacka, så bloggningen blir nog lite halvkass under dagen då också, förlåt för det! ♥
Nu ska jag bädda ner mig själv i soffan framför lite DH och sedan criminal minds, tv-kväll as always alltså, finns på mobilen och så hörs vi lite senare kanske, annars imorgon. kärlek

saknar dig emmsis.
Publicerat: 2011-10-18 @ 20:09:00


och häääär är anledningen till varför jag inte bloggat idag..

image description
blå,svullen o fin, right?
Publicerat: 2011-10-17 @ 21:49:19


oh shit it's monday tomorrow.

hello sunshine's ! har varit en riktigt slapp dag, städning först, och sedan följde jag med och handlade lite, kvällen bjuder alltså på DH och ben&jerry, riktigt mysigt ! Kom också på att det är måndag imorgon, och jag skulle ha läst hundra sidor i min bok.. ajfan. Mindre mysigt.. haha men tänkte bara blogga en snabbis och slänga in lite bilder från i fredags, titta och njut, peace out

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description



haha yeah.
Publicerat: 2011-10-16 @ 19:04:00


I´m here without you baby.

morning guys ! vaknade för en timme sen typ men kom inte upp från sängen förns nu, damn jag är så fruktansvärt trött. somnade vid typ elva igår så jag fick ändå rätt hyfsat mycket sömn? jaja, idag är det söndag, alltså så är helgen inte ens slut och jag längtar redan till nästa, haha fett deprimerande. Men det är för att nästa helg blir det linköööööpiiiiing! it's awesome, right? yeah, iallafall idag har jag inget planerat förutom plugg plugg plugg och finstäda rummet, sen får jag se vad jag hittar på. Kanske orkar följa med el familia till älvsjö fast det känns rätt tveksamt alltså. Musik och tv:n får nog bli mina bästa vänner idag igen, ska ringa elin och bestämma lite sen också, så så ser min dag ut, och nu ska jag käka frukost, så vi hörs senare. kärlek



mmmmm vackert
Publicerat: 2011-10-16 @ 13:04:30


if you care about me, prove it.

haha jag har inte rört mig sen sist, jag är så sjukt jävla äckligt trött just nu, men på det dära "kan inte sova" sättet så jag sitter här helt död bara. känns ju jättebraaaa. jag är sugen på glass också, not that you asked men tänkte att ni kanske ville veta det. hm. orkar dock inte resa på mig och hämta. tough luck. yeah yeah yeah, hejdå.




Publicerat: 2011-10-15 @ 16:54:46


Life is a dance. Sometimes you lead and sometimes you follow.

Just don't stand there and watch me fall
'Cause I, 'cause I still don't mind at all

It's like the way we fight
The times I've cried
We come to blows
And every night
The passion's there
So it's got to be right.

But baby, maybe i miss you.




Publicerat: 2011-10-15 @ 16:10:57


it's still you.



that's how much i care.
Publicerat: 2011-10-15 @ 14:34:33


i wanna be your favorite hello and your hardest goodbye.

hello kom hem för typ två timmar sen men har inte orkat blogga, heh sorry. gårkvällen var iallafall riktigt riktigt bra, vi hade så jäkla kul. Åkte runt och dampa lite överallt i stockholm, chilla och lyssna på musik, dansa och sjöng osv. Vi tog hur mycket fula bilder som helst, och en del kommer upp senare när summer har fixat lite! Just nu är jag så sjukt trött så jag tror jag dör, vi somnade inte förns sex imorse och vaknade sedan vid tio, sju personer på två små sängar och med tre täcken. that's not good. Elin kom inte i helgen heller och det var väl lika bra det med tanke på hur sliten jag känner mig, blir en tv kväll för min del. funkar det också. Kanske ska försöka pricka in lite spanskaplugg också, eller?  Vi får se helt enkelt, nu ska jag fortsätta kolla på någon film på trean, och sedan knäppa på lite DH, vi hörs senare guys !



haha yeah.
Publicerat: 2011-10-15 @ 14:01:09


sometimes you have to be knocked down lower then you ever been, to stand up taller then you ever were.

tror att jag är rätt klar nu, ska bara käka lite och sedan sticker jag. det blir nog bra det här, och elinpelin kommer imorgon, rätt tidigt tror jag så jag kommer väl inte hem alltför sent, lite bloggning ska jag nog hinna med. Men som sagt, det här är sista inlägget för idag, ha en fortsatt trevlig dag. kärlek









kvällens outfit, yeah det får funka.
Publicerat: 2011-10-14 @ 14:03:06


some girls act like bitches so they won´t get hurt. Some girls are bitches because they got hurt.

stack hem en snabbis efter skolan ändå, behövde lämna och hämta lite saker så varför inte passa på att blogga? Slutade vid halv tolv och drog direkt hem, ska fixa iordning mig och packa väskan samt äta lite grann, sedan sticker jag ner till söder igen för att möta Vilja, vi drar och fixar lite, sedan kommer felicia o madde, och sen alla andra, awesoome. Men nu måste jag byta om osv, slänger in ett inlägg innan jag sticker tror jag, kärlek


Publicerat: 2011-10-14 @ 13:30:32


If you could read my mind, I wonder what you would think about yourself.

godmorgon ! tänkte bara tala om att det inte kommer bli någon bloggning alls idag. Slutar skolan efter lunch och sticker direkt hem till Vilja med alla tjejerna och fixar lite saker, och sedan sover jag även där, kommer nog bli en grymt bra kväll. Vet inte riktigt när jag kommer hem imorgon men det lär märkas. Hade tänkt mobilblogga men blogg.se appen är ju efterbliven så det går inte. Men jag finns iallafall på mobilen as you know, och sedan hörs vi när jag är hemma. Men nu har jag bråttom så ha en trevlig dag/kväll/dag osv, kärlek


Publicerat: 2011-10-14 @ 07:00:16


i wish you nothing but the best.

tjena mors, sitter och funderar lite grann, pratade med martin nyss igen och har även hunnit med att planera med mammsen, elin kommer kanske på lördag och allt är bra. musiken är just nu mitt ända sällskap och det känns ju kul, tror ni jag har pluggat eller städat än då? ne. fan också, haha :( Får väl ta och göra det snart, för sen ska jag kolla förra säsongen av DH och efter det ringa tim, great. Tror att det här blir sista inlägget för ikväll så godnatt på er, finns på mobilen as always, kärlek





Publicerat: 2011-10-13 @ 21:20:31


hej jag har tråkigt.

Publicerat: 2011-10-13 @ 20:18:26


i wonder what goes through your mind when you hear my name.

Publicerat: 2011-10-13 @ 19:57:54


you can't lose something you never had.

Publicerat: 2011-10-13 @ 19:52:01


hemma är där ditt hjärta är.

sådär, tänkte egentligen blogga när jag kom hem men glömde bort det totalt, sorry guys. Iallafall.. skön dag i skolan, tildas birthday va det ju men det slutade med att hon fick städa hela klassrummet när alla hade gått, för att hon ville ha en ntn skola, haha fett söt. Jag skulle egentligen hängt med Line till stan efter vi slutat men jag var så jäkla trött så drog hem istället, kollade lite criminal minds och tbbt hjälpte även pappa att vispa grädde, för vi ska äta pannkakor till middag, awesome! Får se vad jag hittar på ikväll, varken pluggade eller städade igår så får väl lov att göra det då, måste även fixa lite granna inför imorgon och så. låter som en rätt slapp kväll alltså. Nu måste jag passa syster en stund så vi får höras senare helt enkelt, kärlek

image description

image description

image description

that's cute, right?


Publicerat: 2011-10-13 @ 18:16:16


hejsan.............

hello! sitter och snackar i telefon med martin så jag bloggar lateeerroo
Publicerat: 2011-10-13 @ 17:55:13


we were always just that close.

hej sötnosar! Ingen bloggning idag i know, men det är för att jag har skaffat mig ett liv, stack nämligen till stan med summer efter skolan och köpte present till tilda som fyller år imorgon, och sedan kollade jag vinterjacka. Hittade en skitsnygg på hollister som jag ska ha. Sen så knallade vi runt där ett tag, provade fula mössor, käka glass och drack pucko osv. Trevligt var ordet! Men på tal om vinterjacka förresten, FYFAN va kallat det har blivit, det är hemskt. Älskar hösten och vintern med snygga stickade tröjor och mysiga halsdukar, men på riktigt, this sucks. Julafton känns också really far away, så mysig julstämning blir det ju inte än på ett tag, och att det är fem hela månader kvar tills jag fyller år är bara jobbigt. Haha nej men ska inte klaga, jag står ut. Ett tag iallafall. Får vi hoppas. Nu ska jag städa iordning lite på rummet , samt läsa igenom spanskaglosorna. Vi hörs senare, kärlek

image description
hade två bilder till från idag, men dem är icke bloggbara, haha fuck.

Publicerat: 2011-10-12 @ 18:37:28


like this like that

hello babes. sitter på golvet och gör absolut ingenting, eller jo, musik och facebook. geek on high level. anyway, tycker att folk ska sociala. cred till min kära kusin som va cp med mig förut, tack rasmus <3333333333333333
haha hejdå..
dopgsdjosejt. haha fett ful jag dör. titta&njut mina vänner !
Publicerat: 2011-10-11 @ 20:11:41


du är guld

Publicerat: 2011-10-11 @ 17:15:20


we tried to hard, it's a waste of my time.

hej på er ! skolan funka och jag är glad, allt rullar på och jag har bestämt mig för att inte åka till linköping i helgen, det händer en sak på fredag här som kommer bli skitkul, så jag kör på det istället, känns riktigt bra. dock så åker jag nog nästa helg istället, men det tar vi då. annars då, det har inte hänt så mycket mer intressant i mitt liv sen igårkväll så har inget mer att säga, vi hörs senare istället, kärlek

image description

nawsi
Publicerat: 2011-10-11 @ 16:51:33


feelings change, memories don't.

hej på er, tänkte ta mig en dusch nu och sedan fixa här uppe. läser kanske igenom engelskan lite och bara tar det lugnt helt enkelt, blir nog ingen mer bloggning ikväll så med det här inlägget säger jag godnatt, finns på mobilen om det är något. sov gott, kärlek



sööööta -
Publicerat: 2011-10-10 @ 21:46:23


would you be my romeo?

Publicerat: 2011-10-10 @ 21:39:57


sometimes we just have to jump out from the window, and grow wings on our way down.

Publicerat: 2011-10-10 @ 21:22:29


"Never make eye contact while eating a banana"

alltså åååh är på sjukt dåligt humör, arg och irriterad på allt. tycker att världen kan dra åt helvete nu, haha die.
image description
still, fjortisbild sen maj. we love it. fast nej.
Publicerat: 2011-10-10 @ 21:15:17


well, what if i told you i love you?

Publicerat: 2011-10-10 @ 18:02:58


we're to young to care.

Publicerat: 2011-10-10 @ 16:56:29


don't believe the lies i tell.

yeah we're sweet. BEAT THAT
Publicerat: 2011-10-10 @ 16:26:42


you're my piece of paradise.

förlåt för usel bloggning, men blogg.se appen funkar inte och jag har inte orkat sätta på datorn, och då blev det såhäääär. men har ändå inget intressant att skriva, helgen var skitrolig och jag har nog aldrig garvat så mycket som i lördagskväll, and for no reason liksom. igår så käkade vi brunch på ett hotell och sedan skjussade vi ida till södertälje, kvällen spenderades framför tv:n och mobilen as always. chill dag i dag också, estetpass och då satt jag,summer,benjamin och tushawn och gjorde gipsmaskar på varandra, värt. sen på engelskan diskuterade jag och benjamin fula smileysar och på idrotten så hade ingen i klassen förutom typ fyra stycken kläder med sig så vi stod och dansade och lyssnade på bra musiiiiiiik. haha åh intressant. min blogg suger and we all now why. måste skaffa mig en ny kamera förresten. syster min tog ju sönder min förra, and karma always win, så jag tog sönder hennes. eller tappade bort den, i don't remember. IALLAFALL så har jag bara mobilen och hur kul är det liksom? pappsen sa att jag kunde låna deras men jag behöver en liten, note till mig själv är väl att fixa det då. jaja nu sitter jag och kollar på criminal minds och ska plocka ut ur diskmaskinen för att göra pappa glad. sen tar jag det nog bara lugnt, like i have another choice? haha ehm. kärlek

image description

haha fett ful. saknar sommaren nu alltså. svinkallt ute.
Publicerat: 2011-10-10 @ 16:00:13


HAHAHAHAH seriöst värd att se..

så jävla tråkiga, och ja vi tyckte att låten var riktigt passande. HAHAHAH.
från början till slut. riktigt jävla tråkig humor.. cp.
Publicerat: 2011-10-08 @ 16:33:08


one day your life will flash in front of your eyes, make sure it's worth watching.

godnatt snyggingar !

Publicerat: 2011-10-07 @ 23:05:28


be nice, or go away.

nu har jag tagit 2 stycken 400 mg ipren at the same time så om inte min huvudvärk så försvinner så dör jag. haha jag orkaaaar intteee.
mmmm va söt man kan vara såhär på kvällskvisten. haha.
Publicerat: 2011-10-07 @ 22:43:03


if you love someone, be sure to hold them close, because if you don't, someone else will.

image description
fjortisbild sen maj..(?) - good times.
Publicerat: 2011-10-07 @ 22:12:26


svär på gud bree?

ska fan bli hobbyturk alltså, fett coolt ju. ae, men tänkte berätta att HL passet idag var fan det roligaste jag varit med om, vi satt utan lärare i matterummet och lekte med en kondom, haha fyfan va kul vi hade, kondomen lasse.. dock sprack den efter en timmes använding, ( försök att inte misstolka.. ) haha jävla störda, michelle låg på golvet (?) och sov,  ÅH satt och asgarva i bokstavligt talat två timmar, fett skönaste klassen. AJAA LIKE YOU CARE LIKSOM, ville bara påpeka det, after all, min blogg bree. haha jag äger. men ae hejdå. image description
sweet
Publicerat: 2011-10-07 @ 21:44:12


du är nog den.

hello beutys, sitter i soffan med pappa och ser på tv, snart blir det criminal minds maraton + glass&choklad, låter som en hyfsad najs kväll om ni frågar mig, måste dock sova i tid för ska upp tidigt och hämta ida i södertälje i morgonbitti, mindre kul. haha men ae, shopping heldag blir det ju så det funkar ändå! nej nu har criminal minds börjat så talk to you later, kärlek


image description

image description

syster och benjamin får stå för bilderna, fett gulliggggaaa
Publicerat: 2011-10-07 @ 21:02:20


yeah cause baby here's the thing, i don't waste my tears for you anymore.

hej i stugan. skrev ett inägg förut men det verkar inte som om det kom upp, skit också. iallafall så var jag o fixade naglarna förut, dock bara fixning + permanent lack, hade inte mer tid än så. fett snyggt blev det iallafall! Kom hem för en stund sen och har hunnit käka och så, mådde jättedåligt så drog på mig mjukiskläderna och fixade mig en kopp te och en ipren,och nu mår jag mycket bättre, härligt. myskväll med pappsen och lillasyster står på listan så vi ska åka och köpa lite gott att äta, glass om jag får bestämma, hehe. det var iallafall allt jag hade på hjärtat just nu, så vi hörs lite senare, bananer i pjamas tittar jag på just nu också, om ni ville veta deeet, kärlek

image description

image description

haha fett ful.............................
Publicerat: 2011-10-07 @ 17:23:43


visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min.

ska smsa lite med världens finaste och sedan sova känner jag, förmodligen kommer inte elin nu heller men ida kommer på lördag morgon och då ska vi shooppa och sedan sover hon hos mig, fasen så bra. men vi hörs imorgon då snyggingar, GODNATT.

Publicerat: 2011-10-06 @ 22:36:00


det kommer inte att bli vi igen.

brownie times

Publicerat: 2011-10-06 @ 19:19:34


det lätt att vara efterklok, men du kan inte ändra dig nu. inte längre.

min hals is killing me, men pallrar mig till skolan imorgon iallfall, bästa kommer imorgon också så fett glad är jag, helgen kommer bli grymmare än grymmast ju. woop woop, har tråkigt och inget liv så drar mig till nedervåningen för soffhäng och tvtittande, vänner - the big bang theory och criminal minds, bra kväll! hörs senare eller imorgon om inte annat, puss ! och ja mina tänder som är på varann är jättesöta, no comments på det va? haha.

Publicerat: 2011-10-06 @ 19:08:40


haha allltsååååååå.

stör mig på att min blogg är så grymt ful. om ingen snäll person kan fixa den lite så lägger jag ner skiten, det är därför den är så tråkig. det är inget kul att blogga på en ful blogg. DIIIIEEEEE. aa alltså. hejdå.



trött på mina webbisar? me to... snart så blir det bättre, svär :)
Publicerat: 2011-10-06 @ 17:12:51


When you love someone, thinking of them is like breathing. You do it without knowing, and you do it all the time



nae jag kände inte för att le här, deal with it. mohaha.
Publicerat: 2011-10-06 @ 16:23:15


när jag börjar sjunga med i alla barnlåtar på playhouse disney så är det riktigt illa..

HAHA omg jag suger.



ja jag älskar min webb.
Publicerat: 2011-10-06 @ 14:59:10


will she take my place?

Publicerat: 2011-10-06 @ 14:57:13


You may see me stumble once or twice, but you will never see me fall.

Publicerat: 2011-10-06 @ 13:35:58


smile for me baby.

Publicerat: 2011-10-06 @ 13:11:02


nobody is perfect until you fall in love with them.

Publicerat: 2011-10-06 @ 13:04:40


Take me as I am, or watch me as I go.

Publicerat: 2011-10-06 @ 12:53:49


aya for you

här va dom enda jag hade på mobileeen ! o den sista va kul. därför ger jag dig deeen.

 

image description

image description

 

image description

 

 

 

image description

 

image description

 

image description

 

Publicerat: 2011-10-06 @ 10:56:13


don't you miss me at all?

last year, SAKNAR LIKE HELL.

Publicerat: 2011-10-06 @ 10:50:44


when i kissed your lips goodbye.

japp, tough luck. jag är fucking sjuk. feber&förkyld, KUL. alltså åååh jag orkar inte, barnvakt åt alicia ska jag vara hela dagen också, wtf jag kommer avlida. nu ska jag klaga någon annan stanNs, HEJDÅ. o kolla vilken söt bild jag hitta, gillar att jag ser dvärg ut, SÅ KORT ÄR JAG FAKTIST INTE.

Publicerat: 2011-10-06 @ 10:48:18


oh how i wish you could see.

sho bree, nu ska jag sova, glad&lycklig, fasen va livet är bra, dock så har jag dödligt ont i halsen och resten av kroppen är alldeles öm, trevligt om jag ska bli sjuk nu liksom, på fredag kommer elin och ska även hinna försöka få in en fixning av mina naglar, gelè + tippar, great. på tal om ingenting så är jag galet taggad för skola imorgon, ingen aning om varför, men allt flyter på så bra. juste sömnen, godnatt snyggingar, vi hörs imorgon ! slänger in en bild, tagen igår eller vad säger ni? :)

Publicerat: 2011-10-05 @ 22:56:28


det finns inga vinnare i leken för två.

Publicerat: 2011-10-05 @ 22:10:56


It should be you&me.

och... DÄÄÄÄÄÄR gick mitt humör upp, åh va lite det krävs för att göra mig glad, hihi :$

Publicerat: 2011-10-05 @ 20:24:26


you whisper please remember me.

GAAAAASH är på fett dåligt humör, arg på allt och alla, jävla skit. FML.

Publicerat: 2011-10-05 @ 19:27:43


vad vill du säga när allt redan är sagt?

Publicerat: 2011-10-05 @ 19:24:51


just us two.

haha alltså jag ooorkar inteeeee, har haft världens jobbigaste dag, vakna för sent,fuldag, mått allmänt dåligt hela dagen, o kallt och blåsigt och åhh allt har varit skitjobbigt. nu sitter jag och ser på tom&jerry och dricker nyponsoppa. hah fett lonley. imorgon är det torsdag och jag har något jävla moral och etik prov, sen äntligen är drt heeelg ! längtar förjävla mycket. nu ska jag skaffa mig ett liv, vi hörs om ett par tusen år, ciao.

Publicerat: 2011-10-05 @ 15:01:34


i think we kissed, but i forgot.

bakat bullar och barnvaktat hela dagen/kvällen, mår dåligt så vill sova. skola imorgon, och det är bara tisdag, ÅH JÄVLA SKIT. hejdå.

Publicerat: 2011-10-04 @ 20:33:50


en äkta kille älskar inte tusen olika tjejer, han älskar en tjej på tusen olika sätt.

yo

Publicerat: 2011-10-04 @ 20:28:28


i would catch a grenade for you baby.

shulululu, summer stack nyss och nu sitter jag ensam och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, dagen har varit grymt rolig, summer lärde mig spela två och en halv låt på piano, awesome fan, så från missfoster till amatör gick jag, och benjamin är fortfarande kvar på missfoster så hyfsat stolt känner jag mig, med mina cp händer.. haha. anyway så kommer emma&elin till mig i helgen så längtar nått otroligt, fasen va härligt, shopping står på listan, och självklart massa bilder, yääääs. ae men nu kom pappa så vi hörs sen, puss !

Publicerat: 2011-10-04 @ 15:35:25


i missed my chance, now you're missing yours.

Publicerat: 2011-10-03 @ 21:39:37


it still hurts like hell.

Publicerat: 2011-10-03 @ 21:32:04


if you say "forever" one more time i"ll punch you in the face.

sho bree. typ. nej. iallafall sitter i bilen och bloggar enbart för att aya halft tvingar mig, har inget intressant att skriva och jag längtar redan till helgen, hatar måndagar och har kommit på att jag är en dålig person för jag använder ca 321 liter vatten per dag, mer eller mindre. en normal person i sverige använder ca 200. haha duktiiggtt. men ae hejdå bebisaaar.

Publicerat: 2011-10-03 @ 16:05:29


cred till alla er so orkar läsa, haha.

så nu är jag tillbaka i stockholm efter en grym helg med grymma människor! om man bortser från att gårkvällen blev fett seg så har helgen varit kanoners, i fredags blev det först käk och bio med jimmy&helena, sen stack jimmy och vi andra stack till martin och teo, hade skitkul med bakning av "partychokladbollar" till teo's ära, dock så blev dom jätteäckliga, och till slut så låg jag på golvet och nästan tjöt av skratt, underbara människor det där! sen sov jag iallafall hos helena, hon hade skola på lördagen så vaknade ensam hos henne vid elvatiden, mötte sofie och vi stack till stan, chillade ett tag och sedan träffade vi emma&felicia, hade allmänt jättekul med dom ett tag innan felicia stack och vi träffade oscar, stack till ishallen för oscar hade träning, där stannade vi i tre och en halv timme och underhöll oss med en tioåring som vi kalla för curry, fett skön. sen stack emma och jag&sofie hamnade till slut i gymmet med marcus,stoffe,nysträm och nyberg, trevlans. jag och sofie stack sedan till ekholmen, mötte offe&alawi och vi gjorde verkligen ingenting, sen kom hampus,david och deras kompisar och sedan även jimmy&felix, spenderade kvällen med alla dom killarna men det var skittråkigt så jag&sofie stack hem istället, däckade direkt, och jag delade min kära kudde med sofies hund. idag har vi bara tagit det lugnt, träffade ludde och jimmy en snabbis i ekholmen innan i stack till rese, såg en DÅ snygg kille som var skit lik eric saade, men sen blev han ful och det var ju trevligt, imorgon är det skola igen, orkar inteee. men aja, hörs vi inte mer så godnatt på er, om ni orkade läsa så avgudar jag er. puss

Publicerat: 2011-10-02 @ 21:58:39



RSS 2.0